Ситуация на пътя предизвика дискусия в мрежата. Причината е публикация

...
 Ситуация на пътя предизвика дискусия в мрежата. Причината е публикация
Коментари Харесай

Софиянка недоумява: Кой е виновен за тапата? СНИМКА

 Ситуация на пътя провокира полемика в мрежата. Причината е обява на столичанка, която се интересува какъв брой време се разтоварва камион. Интересът ѝ идва поради товарен автомобил, който зарежда магазин, само че и затруднява останалите водачи.

На споделена фотография се виждат и коли, които търпеливо изчакват да свърши доставката. Жената даже обмисля да заобикаля, с цел да не стои блокирана в трафика.

  " Някой знае ли за какъв брой време се разтоварват камиони 3.5 т. и 7.5 т. - общо 11 тона.  Дали да очаквам, или да обиколя близо километър? Не че имам срещу търговията и логистичната активност, отвращавам се от мозъчните тръстове в Общината, определили схемата с еднопосочните улици по “най- положителния ” метод в " Надежда " 1, а може би и другадe ", написа Ина М.

И до момента в който някои сторичани одобряват обявата за смешка, друга жители оферират решения и търсят " отговорните " за усложненията.

Според някои това са колите, паркирани по пътя. За други еднопосочното придвижване по някои улици, а за трети - решението да има супермаркети сред блоковете.

Вижте част от мненията на столичани:

  " В случая, отговорни са частните коли паркирани. Доставчиците си правят работата. Обикаляй! ", счита Десилава П.
  " Това, че зареждаш магазин, доставяш колета или събираш отпадък не значи,че би трябвало да спираш, където ти е комфортно ", счита Николай С.
  По улиците на страната усложненията за водачите са най- разнообразни, само че това не лимитира предвижването с персонален автомобил.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР